Bolag vi gillar

Bolag vi gillar

Epidemic Sound

Epidemic Sound är ett musikbolag som producerar musik som de själva äger rättigheterna till. Bolaget fungerar som en one stop shop för licensiering av musik. Epidemic Sounds musikkatalog har blivit ett oumbärligt instrument för hundratusentals videokreatörer och företag världen över.

Trice Imaging

Trice Imaging är en inbyggd mjukvara som tillsammans med ledande hårdvarutillverkare vill skapa en global standard för hantering av medicinska bilder digitalt. Trice ger idag mer än 300 sjukhus världen över möjligheten att erbjuda snabbare vård till sina patienter.

Starflow

Starflow utvecklar ett unikt ekosystem mellan influencers, följare och varumärken utan mellanhänder. Inom ramen för influencer-ekonomin skapar Starflow verktyg och förutsättningar för alla parter att öka sin effektivitet och intjäning. Idag samarbetar Starflow med influencers som tillsammans når över 51 miljoner följare på sociala medier.

Barnebys

Barnebys är världens främsta aggregator av auktionshus på ett ställe, tillgängliga genom en enda sökning. Barnebys finns på 7 geografiska marknader och har idag över 1,5m visningar per månad.

Zound Industries

Zound Industries är världsledande på designade och högkvalitativa hörlurar för musikälskare. Bolaget grundades 2008 och har konsekvent visat exceptionellt stark tillväxt varje år.

Referanza

Referanza är en unik B2B-plattform för att generera nya kunder genom word-of-mouth på sociala medier. Referanza är idag en av få globala marknadsföringspartners till Ticketmaster och har på kort tid skapat över 5m impressions för sina kunder.   

Kichi Invest AB